De huid is een zeer kostbaar goed en elke huid is uniek

De huid is een zeer kostbaar goed en elke huid is uniek

De meest verse, meest actieve vormen van vitamine A, C en anti-oxidanten worden met behulp van geluidsgolven en kleine electrische impulsen in de onderste huidlagen gebracht. (Ionzyme Df gelaatsbehandelingen)

Op deze manier wordt de collageenproductie gestimuleerd waardoor lijntjes verzachten en de elasticiteit toeneemt, en wordt de hydratatie verhoogd. De Environ® behandelingen zijn geschikt voor alle huidtypes en zijn zeer doeltreffend voor de door zon beschadigde huid, pigmentatie, voorgtijdige veroudering, droge huid en littekens. Maar onze Environ behandelingen zijn ook ontspannend.

Tijdens elke verzorging krijgt u een zalige massage van het gelaat, hals en schouders. En terwijl het alginaat masker zijn werking doet verwennen we u met een voetmassage of handmassage.

Tijdens elke verzorging evalueren we uw huidconditie en beslissen we samen met u welke soort gelaatsverzorging best bij u past.

Alle behandelingen zijn inclusief epilatie wenkbrauwen en/of bovenlip.

Voor meer info omtrent producten ga naar www.environ.be

Environ manuele behandelingen


Environ Discovery + foto Observ (105' - 69,00)

Ontdek Environ: je eerste Environ behandeling. Krijg een uitgebreide huidanalyse met 3D huidfoto en nadien een gelaatsverzorging, aangepast aan uw huidtype.
Achteraf wordt de huidconditie bepaald, persoonlijk advies gegeven en in overleg een behandelingsplan opgesteld. U leert ook de basis make-up van Jane Iredale kennen: 'the power of 3'

Een perfecte huidanalyse voor een perfecte behandeling!


Environ Express (50' - 52,00)

Een korte gelaatsverzorging waar reiniging centraal staat.

Een korte verpozing in uw drukke planning!


Environ Vital (70' - 72,00)

Environ Vital combineert vitamine A en krachtige antioxidanten die helpen bij het herstel van de celfuncties. Uw huid ontspant, wordt zacht, jeugdig en stralend.


Vitaminen, een leven lang, voor een lang leven!


Environ Deep Cleansing (70' - 72,00)

Tijdens deze diep-reinigende behandeling worden onzuiverheden en comedonen verwijderd. De wetenschappelijk geavanceerde producten exfoliëren zacht, hydrateren en verfrissen de huid. De huid oogt zuiver en stralend.


Een fris gevoel van zuiverheid!


Environ Sensitive (70' - 72,00)

Deze rijkelijke gelaatsbehandeling verzacht en kalmeert de reactieve huid en herstelt de beschadigde hydrolipide film.

Zachtheid en comfort voor de geïrriteerde, reactieve huid!


Environ Cool Peel (80' - 82,00)

Deze revolutionaire benadering van peeling bereikt ongelooflijke resultaten zonder huidbeschadiging.
Door een lage concentratie lactaatzuur wordt de pH van de huid verlaagd en het vrijgeven van groeifactoren gestimuleerd. Dit resulteert in een strakkere en gladdere huid. De peeling vernietigt bacteriën, verhoogt de hydratatie en verwijdert de opstapeling van dode huidcellen, waardoor de huid zuiverder wordt en haar textuur gladder. De Cool Peel is ideaal voor lijntjes en rimpels, dikke, ruwe huid of probleemhuid, beschadiging door de zon en rosacea. De behandeling wordt in kuur van 3 tot 6 behandelingen aangeboden voor optimaal resultaat.

Veilig en doeltreffend voor totale huidverjonging!

Environ Ionzyme DF gelaatsbehandelingen


Environ Intensive (110' - 110,00) Environ Collagen Boost (110' - 120,00)

Deze ultieme Environ® gelaatsbehandeling verhoogt aanzienlijk het indringen van de actieve ingrediënten met onmiddellijk zichtbare resultaten. Met de unieke Ionzyme® DF probe wordt tijd gespendeerd aan elke zone en aandacht gegeven aan elke huidconditie. Daarna geeft een opnamebevorderend masker resultaten die voor zich spreken.


Voor wie alleen het beste wil!


Environ Focus (70' - 85,00)

Deze doelgerichte gelaatsbehandeling legt de focus op twee belangrijke probleemzones met de Ionzyme® DF probe en pakt de belangrijkste huidproblemen rechtstreeks aan. Daarna zorgt een opnamebevorderend masker voor resultaten op het volledig gelaat.


De alliantie voor een stralende huid!


Environ Essential (55' - 69,00)

Bij deze essentiële behandeling dringen de aangebrachte vitaminen heel snel en diep in de huid. Met de unieke Ionzyme® DF probe wordt tijd gespendeerd aan elke zone en aandacht gegeven aan elke huidconditie.


Voor wie de essentie zoekt!


Environ Skin Renewal (90' - 99,00)
Deze intense behandeling exfolieert zacht en hydrateert de huid. Ideaal voor vale, verstopte huid, puistjes en littekens en zonbeschadigde huid. De combinatie van peeling en vitaminen vernieuwt en verfrist de huid.


De ware oppepper voor uw huid!


Environ Lunch Time (30' - vanaf 25,00)

Deze korte maar intensieve behandeling focust op een specifiek huidprobleem op een specifieke huidzone. Deze behandeling is ideaal wanneer de tijd van de klant beperkt is. Voor een zichtbaar resultaat op korte termijn adviseren we deze behandeling in kuur, in combinatie met de de Environ Roll-CIT/Focus-CIT en de Environ producten voor thuisgebruik en.


Maximum resultaat, in minimum tijd!

Op afspraak.
Gesloten op woensdag, zaterdag, zon- en feestdagen.

Maak eenvoudig online een afspraak

Populair

  • NIEUW Voluspa interieurkaarsen

    Heerlijke geurkaarsen op basis van coconutwax. Ko...

  • GRATIS CONSULT

    Persoonlijk advies. Vragen over de verzorgingspro...

  • LAAT JE HUID SCANNEN!

    Advies op maat dankzij de observ, deze laat gedeta...