Hydrafacial

Hydrafacial

De HydraFacial behandeling zorgt grondig voor uw huid. Het reinigt, peelt, voert extracties uit en hydrateert tegelijkertijd door een Vortex-Fusing insluizing van antioxidanten, peptides, en hyaluronzuur. Het staat 3 trappen boven de verouderende microdermabrasie. De HydraFacial is een niet-invasieve, niet-chirurgische behandeling die u onmiddellijk resultaat geeft zonder oncomfortabel gevoel of wachttermijn. De behandeling is kalmerend, hydraterend, niet irriterend en onmiddellijk effectief.

De HydraFacial serums richten zich specifiek op uw huidproblemen zoals UV-schade, zwarte en witte puntjes, verwijde porien, acne, pigmentvlekken, oneffen huidbeeld en vroegtijdige verouderingslijntjes en rimpels. Het beste van alles; het is niet zomaar een snelle herstellingsbehandeling. HydraFacial verbetert de kwaliteit van uw huid en maakt het uw huid gezond zodat je de beste huid van je leven ervaart.

Hydrafacial is een 2 fase proces: de cabine behandeling aangevuld met een dagelijkse verzorging. Uw HydraFacial resultaten kunnen verlengd worden door het gebruik van de dagelijkse verzorgingsproducten; dezelfde ingredienten in de serums vind je ook terug in de producten voor thuisgebruik.

De HydraFacial LED lichttherapie modus voorziet in toegevoegde voordelen bij een HydraFacial behandeling. Het rode LED licht wordt gebruikt voor de verbetering van de huidstevigheid en weerstand. Het helpt ook bij het verminderen van de zichtbare fijne lijntjes en rimpels, hyperpigmentatie en andere tekenen van veroudering. Het blauwe LED licht is zeer interessant voor mensen die lijden aan een vette huid of acne. Het remt namelijk de productie van talg en doodt de bacterien.

HydraFacial is de favoriete behandeling voor vele film- & muzieksterren voordat men op de rode loper moet gaan wandelen en wordt zelfs geapprecieerd door de prins en prinses van Monaco! In Amerika zie je de HydraFacial op verscheidene televisiestations zoals Fox, NBC, ABC, CBS The Doctors TV show, Allure Magazine, Essence Magazine, InStyle Wedding Magazine, en nog veel meer.

Via reserveren zie je alle mogelijke behandelingen.

Op afspraak.
Open op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.(geregeld op zaterdag)

Maak eenvoudig online een afspraak

Populair

 • VOLUSPA INTERIEURKAARSEN

  Heerlijke geurkaarsen op basis van coconutwax. Ko...

 • GRATIS CONSULT

  Persoonlijk advies. Vragen over de verzorgingspro...

 • LAAT JE HUID SCANNEN!

  Advies op maat dankzij de observ, deze laat gedeta...

 • HYDRAFACIAL

  NIEUW!!! REINIGING + PEELING Ontdek een nieuwe...